En çok hakeden kazandý
[emoji1659]
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En çok hakeden kazandý
[emoji1659]
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Normalleþme genelgesi yayýmlanmýþ. Hafta içi sokak kýsýtlamasý 21.00-05.00 arasý
KADEMELÝ NORMALLEÞME BAÞLIYOR
Kýsýtlama saatleri dýþýnda þehirlerarasý seyahat serbest
Sokaða çýkma kýsýtlamasý hafta içi 21.00-05.00; hafta sonu cuma 21.00-pazar 05.00
Restoranlar paket servis ile çalýþacak
AVM'ler hafta içi 10.00-20.00 arasý açýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kademeli normalleþme döneminde yeme içme yerleri hafta içi 07.00-20.00 arasýnda gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 arasýnda ise sadece paket servis olarak hizmet verecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
18 yaþ altý gençler ve çocuklarýmýz ile aþý hakkýný kullanarak iki doz aþý olmuþ olan 65 yaþ ve üzeri vatandaþlarýmýz için herkes için uygulanan sokaða çýkma kýsýtlamasýnýn dýþýnda ayrýca bir sokaða çýkma kýsýtlamasý uygulanmayacaktýr.
Ýcisleri Bakanlýðý : 65 yaþ üzeri 2 doz aþýsýný olan vatandaþlara sokaða çýkma yasaðý uygulanmayacak
Ýçiþleri bakanlýðý : 17 Mayýs ile 1 Haziran arasýnda, kahvehane, çay bahçesi, sinema salonu, halý saha, internet kafe, yüzme havuzu ve spor salonlarý kapalý kalmaya devam edecek
Ýçiþleri bakanlýðý : Kamu kurum ve kuruluþlarýndaki mesai uygulamasýnýn baþlangýç ve bitiþ saatlerinin 10.00-16.00 olarak uygulanmasý,
- Uzaktan/dönüþümlü gibi esnek çalýþma usullerinin uygulamasýna devam edilmesi,
- Kreþler ve anaokullarýnýn faaliyetlerine devam edebilmelerine karar verilmiþtir
Yer Ýmleri