Ýcisleri bakanlýðý : Tüm bu kararlar 17 Mayýs - 1 Haziran 2021 tarihleri arasýnda geçerli olacaktýr
Ýcisleri bakanlýðý : Tüm bu kararlar 17 Mayýs - 1 Haziran 2021 tarihleri arasýnda geçerli olacaktýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Milli Eðitim Bakanlýðý : 17 Mayýs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eðitim kurumlarý, özel gereksinimli öðrencilerimizin özel eðitim okul ve sýnýflarý, özel eðitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sýnýflarýn destekleme ve yetiþtirme kurslarý/takviye kurslarýnda yüz yüze eðitime geçilecektir. Diðer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygýn tüm eðitim ve öðretim kurumlarýnda 1 Haziran Salý gününe kadar uzaktan eðitime devam edilecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
102 yýl önce bugün Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk kurtuluþ mücadelemizin baþlangýcý olan Bandýrma Vapuru ile Samsun’a doðru yola çýktý .. Bu özel günde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaþlarýný saygý ve minnetle anýyoruz .
![]()
bu uzaktan egitim devam eder bu sene okullarý öyle kapatýrlarmý!!yoksa ortaokullarý açarlarmý!!
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri