Erdoðan: Salgýnýn süresi uzadýkça tahmamüllerin azaldýðýný, sabýrlarýn tükendiðini biliyoruz. Bundan sonra bu kadar kapsamlý tedbirlere ihtiyaç olmayacaðýný umut ediyorum
Erdoðan: Salgýnýn süresi uzadýkça tahmamüllerin azaldýðýný, sabýrlarýn tükendiðini biliyoruz. Bundan sonra bu kadar kapsamlý tedbirlere ihtiyaç olmayacaðýný umut ediyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Öðretmenler baþta olmak üzere riskli gruplarýn tamamýný aþýlamaya çalýþýyoruz. /DHA
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Salgýn baþýndan bu yana yaptýðý fedakarlýklar için milletimin her bir ferdine en kalbi þükranlarýmý sunuyorum
Erdoðan : Yaklaþýk 645 bin emeklimizin maaþýný 1500 TL’ye çýkarttýk
Erdoðan : Kahvehaneler , kafe , çay bahçesi , okul ve personel servisleri , kýrtasiye , internet kafe , lunapark gibi iþletmelere bir kereye mahsus 5000 TL hibe ödemesi yapacaðýz . Bu iþletmelerin sayýsý 235 bindir
Erdoðan: Kuru temizlemeciler , bakým , onarým tamirat kaporta iþleriyle uðraþanlar , seyyar satýcýlar , Müzisyenler, oto yýkamacýlarý, oyuncakçýlar, camcýlar, çilingirler, ayakkabýcýlar, tuhafiyeciler , kurs iþletmecileri , lokantalar, pastaneler, terziler, berberlerin de dahil olduðu ikinci gruba bir defaya mahsus 3 bin lira hibe ödemesi vereceðiz.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Orman Bakanlýðý yangýn söndürme uçaðý kiralama ihalesi açtý. THK’nýn bakýmý yapýlmýþ uçuþa hazýr 5 uçaðý bu yýl da ihaleye sokulmadý. 4 firma katýldý. Ýhale en pahalý teklifi sunan firmaya verildi. THK’nýn uçaklarýný hangarda çürüten Türkiye, 3 Rus uçaðýna günlük 1.3 milyon lira, 153 gün için toplam 203 milyon lira ödeyecek.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri