Günaydýn kafe
Günaydýn kafe
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Akaryakýt Fiyatlarýnda ÖTV Artýþý Kaynaklý Zam
20/05/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 55
Motorinde 67
LPG de 35 kuruþ/litre
Pompa fiyatlarýnda yansýyacak þekilde zam gerçekleþmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.00’de toplanacak. Sonrasýnda saat 19.00’da Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca basýn açýklamasý yapacak.
Hazine ve Maliye Bakanlýðý'nda Vergi Denetim Kurulu Baþkaný Suat Sarýgül görevden alýnarak, yerine Kamu Ýhale Kurulu Üyesi Necmi Keskinsoy atandý.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
günaydýn..
bu zevat hiç kendilerinden,lüks ve hiç bir zaman kendi baþlarýna ulaþamayacaklarý yaþamlarýndan zýrnýk kadar fedakarlýk
etmediler þu ana kadar farkýndaysanýz..
hep vatandaþtan beklendi ..metezori ( vergiler yolu ile) aldýlar almayada devam ediyorlar.
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Son 18 yýlda 2 trilyon 269 milyar dolar vergi tahsilatý yapýldý.
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...pildi-6434752/
Ýbretlik bir köþe yazýsý olmuþ, hala bir kýsým esnafa verecekleri destekleri ZAM YAPARAK halktan topluyorlar.
Her vatandaþ verdiði verginin hesabýný sorar ise bu israf ve yolsuzluk düzeni son bulur.
Yoksa seçkinler sefa içerisinde yüzmeye devam ederken, vergi veren biz emekçiler ise sefalet bataklýðýnda debelenip dururuz.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri