Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
AkParti, 15 maddelik yeni ekonomi teklifini Meclis Baþkanlýðý'na sundu. Vergi borçlarý yeniden yapýlandýrýlýyor. Bazý kamu kurumu niteliðindeki meslek odalarýna olan borçlar yeniden düzenleniyor. Düzenleme ile esnafa sicil affý gelirken, kredi borçlarýný zamanýnda ödemeyen olumsuz kayýtlar dikkate alýnmayacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Galatasaray baþkaný Mustafa Cengiz: Ben sevgili Fatih hoca ile devam etmeyi düþünmüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
sermayesi düþük dolandýrýcý þirketlere de bir el atsalar 20 yýldýr düþük sermaye ile milleti kandýrýyorlar!Altlarýndaki araba sermayenin 2 katý ama gel gör ki hala onlarýný götünü kurtarýyorlar!Adam ne yapacak vergi borcu ayaðýna yeni ev araba alacak ayný damadýn faizi düþürüp inþatçýlarýn elindeki konutlarý fahiþ fiyata alan mallar gibi!Sonra ne oldu batýyoruz kötüyüz diyen konutçu müteahhit sattýðý paralarý dolara çevirdi sonuç her iki durumda öpüldük!!!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þaka
Yapýlandýrma devrede yine
Dýþardaki parayý getirin diyorlar ,dýþarý dolar gidiyor.
Düzelemiyeceðiz bunlarla 4 milyon memur olmuþ.
Süriyelileri okutuyoruz besliyoruz içerde dýþarda 10 milyon kiþi.
Mutahitlerimiz var dolarla ödediðimiz artý abd enflasyon farkýndan bile yüksek yýllýk artýþlarla
Mafya,tarikat,cemaat üçgeni var.
Var oðlu var geçmiþte olmayan pek çok hususda var.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Baþka yer bulamamýþlar...
salda gölüne mescit yapýlacaðý müjdesi
https://eksisozluk.com/salda-golune-...a=popular&p=16
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Filozof'a ek olarak yeniden deðerlendirmeleride güncel rakamlara çekelim bunlar varmý bilemiyorum.
20/25 yýl önceki arsa deðeri ile bilançoda.Arsalar.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri