Borsa bu gidiþle yatýrýmcý bulamayacak,çünkü devamlý gözleri ky cebinde,zaten yabancý kaçmýþ gitmiþ borsa katlamýþ,ilginç,çok düþene takýlmadýðýn sürece iþler kesat,mesela BJK almýþtým çok düþtü diye önceden yazmýþtým,6.90 maliyetlen,6.35 stoplossum vardý devreye girdi yarýsýný postaladým,bugün 5.78 yaptý oradan dönüþ yaptý 5.80 sattýðýmdan fazlasýný aldým 6.65 çoðunu okuttum 6.60 maliyetlen,dün dalga geçmiþtin,bugün 4/3 gönderdim 3/1 kaldý,kalsýn bir kenarda,neyse 3 cývarýndan kaðýt 13.50 yapýyor peþi 5.78'e iniyor,bunun bütün kulüpler yapýyor,lig bittiði an güm,tamamda FB-TS neden pirimliydi ona aklým ermedi,23 gören FB 35 gösterdi,iddiasýda yoktu,TS'de öyle,GS ortada,yani BJK yemlik oldu,yapanda tahtacý,adamlar kurt,dibini bulana kadar indirip sonra ateþliyorlar,çoðu kaðýtlarda öyle,inmez denilen kaðýtlar borsanýn sert satýþýnda tabanlýyor,bu ortamlar ky'lara göre deðil,zaten paralarý kýsýtlý,olanýda týrtýklýyorlar...Ben sanmýyorum yastýk altýndan çýkarýn ekonomiye katký saðlayýn vatandaþ namýna deyimlerine,çünkü millet olarak devlete güvenilmiyor,iktidara yakýn olanlar dahil,çok azý buna inanýr,üstelik bu ortamda güvenilir birþey kalmadý,128 milyar dolar kayýbýndan sonra saðýr sultan bile bunu duydu,üstelik bu devede kulak,iç-dýþ borç 1 trilyon 300 milyar dolar olmuþ 19 senede,220 milyar dolardan buraya çýkmýþ,herkes 450 miyar dolar dýþ borcu konuþuyor,iç es geçiliyor,tam takýr,týmtýkýr hazine,128 milyar dolarlan 128.000 fabrika yapýlýrdý,bunun yanýnda iþsizlik fonu,ihtiyati akçe,varlýk fonunun vslerini es geçtim,adamlar resmen ülkeyi soymaya,batýrmaya gelmiþ,yazýk bu ülkeye,sorgudan korkulduðu için,önce asker peþinden yargý tasviye edildi,korku salýndý vatandaþa,ama mýzrak artýk çuvala sýðmýyor,eden ettiðini bulur mutlak,bu Dünyadan hesap vermeden öteye geçiþ yok,ilahi adalet mutlaka tecelli eder...Borsadan hisselerden girdik ekonomiden çýktýk![]()

Yer Ýmleri