S&P, bugünkü takviminde bulunan Türkiye için bir deðerlendirme raporu yayýmlamadý. S&P'nin Türkiye için kredi notu "Duraðan" görünüm ile "B+" seviyesinde bulunuyor. S&P'nin Türkiye için takviminde bir sonraki tarih 22 Ekim.
S&P, bugünkü takviminde bulunan Türkiye için bir deðerlendirme raporu yayýmlamadý. S&P'nin Türkiye için kredi notu "Duraðan" görünüm ile "B+" seviyesinde bulunuyor. S&P'nin Türkiye için takviminde bir sonraki tarih 22 Ekim.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Atilla
Sedat
Tanrý
Kýlýç
Kýrbaç
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Saðlýk Bakanlýðý, Koronavirüs Bilim Kurulu tarafýndan hazýrlanan rehberini güncelledi. Yakýn temaslýlar için, 10 gün olan karantina süresi 14 güne uzatýlýrken, koronavirüs test sonucu negatif çýkanlara iliþkin madde de dikkat çekti.
Bir önceki rehberde yakýn temaslýlar için, 10 gün olan karantina süresi 14 güne uzatýldý. Bu kiþilerin karantinasý daha önce 7. günde yapýlan test sonucu negatif çýkarsa bitiyordu.
Yeni rehberde test için bekleme süresi de 10 güne uzatýldý. Varyant tespit edildiðinde de karantina süresi 14 gün.
Ancak bu durumda süre test sonucu negatif çýksa bile deðiþmeyecek.
Aþý olanlara daha önce temas durumunda karantina gerekmiyordu.
Yeni rehbere göre ise yakýn temaslý olurlarsa onlar da 14 gün karantinaya alýnacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
'' Ses dalgalarýyla derinliði ölçen aletler Marmara’nýn büyük bir bölümünde altýnýzdaki derinlik bin metre de olsa 25 metre gösteriyor! Çünkü çok büyük bir müsilaj yoðunlaþmasý var. Bin metreyi aþkýn derinliklerden, çukurlardan, su numuneleri alýyoruz. O derinliklerde de müsilaj var. ''
https://birartibir.org/ekoloji/1170-...curumesidir-bu
Yer Ýmleri