Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Hiç ses yok,sen eleþtiri yapsan onlarý anýnda kapýnda polis biter soluðu mahkemede alýrsýn,zaten çoklarý bu yüzden mahkemelerde sürünüyor,bu insanlarýn ne günahý var,anayasanýn 34 maddesinde bu belirtilmiþ,,eylem ve fikir özgürlüðünü,galiba bunuda öyle oldu bittiye getiriyorlar,yazýk,onlara her kapý açýk,vatandaþa kapalý,neyse eden ettiðini bulur,ama geride enkaz kalýr,artýk nasýl kaldýrabilirsen![]()
Kabine toplantýsý sona erdi , Erdoðan birazdan açýklama yapacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : Milletimizin 150 yýllýk hayali olan Taksim Camisini açtýk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Ülkemizi ve milletimizi sahte gündemlerin kýskacýna hapsetmek isteyenlere eyvallah etmedik
Erdoðan : Taksim camisinin yapýmýnda emeði geçen herkese , yardýmlarýný esirgemeyen Elmas ailesine de teþekkür ederim
Yer Ýmleri