Erdoðan: "(Kovid-19) Ýnþallah kendi aþýmýza da yýl bitmeden kavuþmuþ olacaðýz."
Erdoðan: "(Kovid-19) Ýnþallah kendi aþýmýza da yýl bitmeden kavuþmuþ olacaðýz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Esnaflarýn durumunu, öðrencilerin sýkýntýlarýný, milletin bunaldýðýný biliyoruz, insanlarý yaz döneminde evde tutmanýn anlamsýzlýðýný biliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Vaka ve vefat sayýsý istediðimiz rakamlara gelmemiþ olsada tedbirlerin faydalý olduðunu görüyoruz
Erdoðan : Haziran ayýna iliskin kademeli normalleþme takvimi : Sokaga çýkma yasaðý hafta içi 22 / 05 arasý olacak . Hafta sonu cumartesi 22 den pazartesi 05’e kadar sokaða çýkma yasaðý devam edecek
Erdoðan: "Yeme-içme yerleri 07.00-21.00 saatleri arasýnda belirlenen kurallara göre masaya servis yapabilecek, saat 24.00'e kadar paket servisini sürdürebilecek."
Erdoðan:"Kahvehane, kafe, çay bahçesi, halý saha, spor salonu, lunapark gibi iþletmeler kurallar çerçevesinde pazar günü hariç 07.00-21.00 arasýnda yarýndan itibaren çalýþabilecek"
Milli Eðitim Bakaný Selçuk: Yarýn itibariyle ilkokul öðrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öðrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eðitime baþlýyoruz.
Ýbb Sözcüsü Murat Ongun : Gelin size ÝBB Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu'nun bugün dillendirdiði, önceki ÝBB yönetimi tarafýndan sadece bir örnekte kamunun ne kadar zarara uðratýldýðýnýn film gibi hikayesini anlatayým;
1) Baþakþehir’de 78 bin metrekarelik bir arsa Ocak 2016’da özel bir þirket tarafýndan 49 milyon liraya satýn alýnýyor.
2) Sadece 4 gün sonra ayný arsayý, malum þirket ÝBB iþtirak þirketi KÝPTAÞ’a 130 MÝLYON LÝRAYA satýyor. Bu þekilde 4 günde 81 milyon lira kâr elde ediliyor.
3) O tarihte dolar 3 TL. Kârlý satýþ þirkete 4 günde 27 MÝLYON DOLAR kazandýrýyor. Bugünkü kurla 4 günde 230 milyon lira kâr elde ediliyor.
4) KÝPTAÞ toplamda 300 milyon lira harcayarak arsayý alýp proje hazýrlýyor. Projenin maketi hala iþtirak þirketinin bina giriþinde mevcut.
5) Ekrem Ýmamoðlu, ÝBB yönetimine gelince bu kadar para harcanan arsa ÝBB Meclisi’nde AK Parti grubunca birden yeþil alana dönüþtürülüyor ve deðeri kayboluyor.
6) Bu kamu zararý ile ilgili olarak ÝBB soruþturma açýyor ve dosya hazýrlýyor. Birkaç ay önce Ýçiþleri Bakanlýðý müfettiþleri soruþturma dosyasýný incelemek için ÝBB'den alýyor.
7) Günün hikayesinin özeti: Bakalým bir þirkete 4 günde 27 milyon dolar kâr elde edilmesini saðlayan satýn almanýn soruþturmasý ne olacak?
Yer Ýmleri