Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
son zamanlarda benim gördüðüm tüm kabine bi yerlerde sürekli cami açýyor ama hiç fabrika açaný görmedim. memleketin heryerinde bir sürü boþ cami var bunlarýn yýllýk bakým onarým elektrik su giderleri bile müthiþ bi yük bi fabrika 500 kiþiye iþ verirse 5.000 camininde masrafýný çýkarýr. bence çok daha hayýrlý bi iþ fabrika açmak
bir halt olacaðý yok.
TCMB/Kavcýoðlu: 2021 yýlýnýn ilk çeyreðindeki büyüme ve büyümenin bileþenleri Nisan Enflasyon Raporumuzdaki görünümle uyumlu gerçekleþti,Ýktisadi faaliyet güçlü ve trendinin üzerindeki seyrini sürdürdü
TCMB/Kavcýoðlu: Halihazýrda ihracattaki güçlü artýþ eðiliminin, altýn ithalatýndaki belirgin gerilemenin ve bireysel kredilerdeki yavaþlamanýn dýþ dengede beklenen iyileþmeyi desteklemesini bekliyoruz
TCMB/Kavcýoðlu: Halihazýrda ihracattaki güçlü artýþ eðiliminin, altýn ithalatýndaki belirgin gerilemenin ve bireysel kredilerdeki yavaþlamanýn dýþ dengede beklenen iyileþmeyi desteklemesini bekliyoruz
TCMB/Kavcýoðlu: Son dönemde aþýlamaya dair olumlu geliþmeler, turizm baþta olmak üzere salgýndan olumsuz etkilenen sektörlerde iktisadi faaliyetin normale dönmesine ve cari dengedeki süregelen iyileþmeye önemli ölçüde katkýda bulunacaktýr
TCMB/Kavcýoðlu: Ekonominin yeniden dengelenmesini saðlayacak ýlýmlý bir iç talep ve kredi büyümesi saðlanmasý için sýký para politikasý duruþu gerekiyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri