Erdoðan : Uzun yýllardýr bir dostluðumuzun bulunduðu sayýn Biden ile kapsamlý görüþ alýþveriþinde bulunduk .
Erdoðan : Uzun yýllardýr bir dostluðumuzun bulunduðu sayýn Biden ile kapsamlý görüþ alýþveriþinde bulunduk .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Biden ile son derece yararlý ve samimi bir görüþme oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Türkiye ile ABD arasýnda çözülemeyecek bir sorunun olmadýðýný düþünüyoruz
Erdoðan: S-400'de bizim düþüncemiz daha önce neyse, bunu yeniden ayný þekilde Baþkan Biden'a ifade ettim
Erdoðan: Afganistan konusundaki düþüncelerimi çok açýk net olarak Sayýn Biden'a ifade ettim. Orada belli bir desteðin verilmesi isteniyorsa mali, lojistik ve diplomatik konularda bize destek verilmesi önemli
Dolar/TL > 8.46
Saðlýk Bakani : ÝÞÇÝ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarýn yeni bir gün baþlýyor. SGK kayýtlý tüm çalýþanlar… YARIN ÝLK ÝÞÝMÝZ aþý randevusu almak olsun!
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
Yer Ýmleri