Erdoðan: Türkiye ile ABD arasýnda çözülemeyecek bir sorunun olmadýðýný düþünüyoruz
Erdoðan: Türkiye ile ABD arasýnda çözülemeyecek bir sorunun olmadýðýný düþünüyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: S-400'de bizim düþüncemiz daha önce neyse, bunu yeniden ayný þekilde Baþkan Biden'a ifade ettim
Erdoðan: Afganistan konusundaki düþüncelerimi çok açýk net olarak Sayýn Biden'a ifade ettim. Orada belli bir desteðin verilmesi isteniyorsa mali, lojistik ve diplomatik konularda bize destek verilmesi önemli
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dolar/TL > 8.46
Saðlýk Bakani : ÝÞÇÝ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarýn yeni bir gün baþlýyor. SGK kayýtlý tüm çalýþanlar… YARIN ÝLK ÝÞÝMÝZ aþý randevusu almak olsun!
Tek aþý var ortada þu anda
Biontek
Veriler önem verdiðim bir arkadaþtan alýntý.
Çin aþýsý kendi Annesi dahil olanlarda 2. dozdan sonrada antikor oluþmamýþ.
Bazýlarýnda koruma%50/%60 arasý
Biontek 15 gün sonra ilk doz %81
28 gün sonra 2. doz vurulduktan 5 gün sonra %97 imiþ.
Bazý kiþilerde 2. günde çýkan yan etkiler kolda aðrý,nadir,kýzarýklýk vb hafif veriler. 4. gün düzelmeler yaþanmýþ.
Vurulanlar virüs taþýyýcýlýðý oluyormuþ onun için maske takmaya devam der.Arkadaþ
Kendine bir þey olmasada etrafa saçabiliyormuþlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Biden: Rusya zararlý eylemlerine devam ederse yanýt vereceðiz
Aylardýr beklenen görüþmenin,Bugün , " '' Eski Dostum Baydýn"" ile baþlayýp, ""Hamdolsun "" ile bitmesi ,Dýj güjlerin 'Dolara Tokmak , Borsaya Parmak'' Þekline dönüþüm olur artýkin,galiba, sanýrsam,herhalde..!!..;-))
Yer Ýmleri