Þu an ortam çok bozuk siyasi olarak ekonomiyi es geçtik,HDP katatýlma davasý,kýzcaðýzýn öldürülmesi,sadat vs,tehditler bunu Meral Akþenerde gördük,bundan korkan Bahçeli sesini yükseltti,sanýrým birileri ortalýðý kýzýþtýrmaya çalýþýyor,tepeden çýt çýkmýyor,bunu unutturmak için yine gazlar gündeme gelebilir,nedense hep saldýrý muhalefete oluyor,iþte iþin püf noktasý bu,belkide seçimde silinecekleri için seçim tarihini uzatmaya çalýþýyorlar,ama þu unutulmamalý,su akar yolunu bulur.
Halk tv seyrediyorum da.
Soru net. SBK niye seni aradý?
Cevap ebegümeci.
Ben seçimle ilgili sorunlar oluþacaðýný düþünüyorum.
Bunun sebebi Türk tipi Baþkanlýk sistemine geçilmiþ olmasý.
Yaþadýðýmýz günlerde olanlar gelecek habercisi olabilir.
Saygýlar
"Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, kapý yaptýrmak için harekete geçti. Üniversite idaresi, Kestel Yerleþkesine 1 milyon 679 bin TL’ye giriþ kapýsý yaptýrýyor."
[emoji23][emoji23][emoji23]
You did it well keykubat üniversitesi...
Peh, peh, peh !!!!!
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri