günaydýn arkadaþlar
günaydýn arkadaþlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ýyi günler TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
KY demek soyulup dön gömlek býrakýlan demek...Zaten piyasadan yabancý çekilmiþ,yada bir kenarda sinsice bekliyor,diðer guruplar çaresiz þekilde öylece bekliyor,borsaya kote olmuþ þirketlerde devamlý bedelli yaparak ky soyma peþinde,öyleya onlarada hak vermek lazým ucuz kredi bulamadýðýndan bu yola baþvurmuþlar oltayý atmýþlar bekleþiyorlar,vaziyet bundan ibaret.
Merkel: Delta varyantý almanya'da artýyor, ulaþtýðýmýz aþamayý riske atmamalýyýz
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
TKURU hisse geçensene bu zamanda 6 tl 3 ay sonra yani elülde 800 üstü,geçende 110'düþmüþtü þimdi 185,bunlarý gördükçe insan þaþýrýyor,2 sandelye bir masa kuru,taze gýda satýyor...Peki buna ne dersiniz KENT Dünya devi devamlý büyüyor R ile 3000 üstüne atýyor,buraya geldiði yer 120,bölünüyor 260 bölünüþ rakamý,buradan 500 üstüne atýyor,peþi 202 fiata iniyor,bugün oda tavan 243 ile,yýllarca KENTE takýlýrým 150 sonrasý peþini býraktým,buraya 50'den gelmiþti 50'ye 400'den inmiþti,yani ufak orta yollu o zamanlar biraz kazanmýþtýk,ama 2000-3000 ne demek,yani bu 1 lot fiatý,1000 lotu siz hesaplayýn...Bize böyle þans düþmüyor,ben %25-50 oldumu postalarýn baþka hisselere geçerim,þu anda 150 lot ile bundayým maliyet 270,ama 300-400 arasý çoðu kere trade yaptýðým için normalde maliyet 150 sayýlýr...Yani borsada öyle olaylar oluyorki insan þaþýrýyor,Konya-Logo-BFREN vsleri artýk geçtik...Borsada çok az miktarda kaðýtlar böyle,ama küçük,orta ölçekli kaðýtlarýn çoðu sürünüyor 1-2 tl arasý,resmen ilginç borsamýz var.
Saðlýk Bakaný bilim kurulu sonrasý açýklama yapýyor ;
Saðlýk bakani : Hastalýðý geçirdikten 45 gün sonrasýnda 65 yaþ üzerinde vefatýn iki kattan fazla arttýðýný tespit ettik. Gelecek 3 yýl bu hasarý telafi etmekle geçecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný : Cuma gününden itibaren 18 yaþýndan gün almýþ olan herkes aþý randevusu alabilecekler
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri