Saðlýk Bakaný : Delta varyantý ile ilgili ülkemizde 134 vakamýz var , toplamda 16 ilimizde görüldü , 82 tanesi Ýstanbul , 18 Düzce , 8 vaka Van’da , Ankara’da 4 , Ýzmir’de de 3 vaka görüldü . Hergeçen gün bu varyantýn artmasýndan endiþe ediyoruz
Saðlýk Bakaný : Delta varyantý ile ilgili ülkemizde 134 vakamýz var , toplamda 16 ilimizde görüldü , 82 tanesi Ýstanbul , 18 Düzce , 8 vaka Van’da , Ankara’da 4 , Ýzmir’de de 3 vaka görüldü . Hergeçen gün bu varyantýn artmasýndan endiþe ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Biontech aþýsýndan 4,5 milyon doz Mart sonuna kadar gelmiþti , 20 milyon dozda Haziran ayý içerisinde gönderilmiþ durumda , pazartesi de 5 milyon doz gelmiþ olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca: Þu ana kadar gelen toplam Sinovac aþýsý miktarý 34 milyon oldu.
Saðlýk Bakaný : Nüfusun en az yüzde 70'inin, 55 milyona yakýn vatandaþýmýzýn Kurban Bayramý'na kadar en az bir doz aþýlanmýþ olmasýný saðlamak istiyoruz.
Bakan Koca : Salgýn sebebiyle yaklaþýk 50 bin vatandaþýmýzý kaybettik , salgýndan dolayý ertelenen saðlýk hizmetleri sebebiyle yaþadýðýmýz kayýp ise bundan çok daha büyük . Örneðin kalp krizi teþhisi salgýn döneminde %56 azalmasýna raðmen , kalp krizine baðlý ölümler %10’dan fazla artýþ gösterdi . Benzer bir çok hastalýkta da bu durum mevcut . Biz Covid 19 ölümlerini dünya saðlýk örgütü kriterlerine göre 50 bin olarak açýklarken dolaylý nedenlerle en az bir bu kadar daha vatandaþýmýzý kaybettik
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri