Elvan:
- Yatýrým için daha az belirsizlik, dolayýsýyla fiyat istikrarý þart
- Merkez Bankasý'nýn fiyat istikrarýna odaklý kararlý bir duruþ sergilemesi çok önemli
- Disiplinli ve öngöürlebilir politikalar enflasyonla mücadelede baþarý getirecektir
Elvan:
- Yatýrým için daha az belirsizlik, dolayýsýyla fiyat istikrarý þart
- Merkez Bankasý'nýn fiyat istikrarýna odaklý kararlý bir duruþ sergilemesi çok önemli
- Disiplinli ve öngöürlebilir politikalar enflasyonla mücadelede baþarý getirecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Elvan: Matrah artýrýmý düzenlemesi yaptýk, 2016-2020 yýllarýna ait gelir vergisi, kurumlar vergisi, gelir, kurumlar, stopaj ve kdv vergileri için matrah artýrýmý yapýlabilecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ýlginç.
Refaba'lýk olaylar.
Yer Ýmleri