Ýçiþleri:Soylu SBK'nýn uçaðýný kullandý iddiasýna yanýt verdi. '' Uçak Söðüt Havacýlýk'tan ücreti karþýlýðý kiralandý''
Dikkat çeken þirketin kestiði fatura elle yazýlmýþ....
Ýçiþleri:Soylu SBK'nýn uçaðýný kullandý iddiasýna yanýt verdi. '' Uçak Söðüt Havacýlýk'tan ücreti karþýlýðý kiralandý''
Dikkat çeken þirketin kestiði fatura elle yazýlmýþ....
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
HSBC,
- Halkbank hedef fiyatýný 4,0 TL'den 3,50 TL'ye ve tavsiyesini 'tut'tan 'azalt'a indirdi #HALKB
- Vakýfbank hedef fiyatýný 5,0 TL'den 4,0 TL'ye indirdi ve tavsiyesini 'tut' olarak korudu #VAKBN
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Elvan:
-Tedbirler konusunda ilave adýmlar atmaya devam edeceðiz
-Aþýlamada son haftalarda önemli bir ivmelenme söz konusu, bu durumun çok kýsa sürede turizm baþta olmak üzere hizmetler setörüne canlanma getireceðini düþünüyorum
-2. çeyrek için çift haneli bir büyüme bekliyoruz
Elvan: Þubat yaptýðýmýz düzenlemelerin de etkisiyle altýn ithalatýnda önemli yavaþlama görmeye baþladýk, iç talebin kontrollü devam etmesi ve turizm gelirlerinin artmasý þartýyla cari açýk tarafýnda bu sene sorun görmüyoruz
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Elvan:
- Yatýrým için daha az belirsizlik, dolayýsýyla fiyat istikrarý þart
- Merkez Bankasý'nýn fiyat istikrarýna odaklý kararlý bir duruþ sergilemesi çok önemli
- Disiplinli ve öngöürlebilir politikalar enflasyonla mücadelede baþarý getirecektir
Elvan: Matrah artýrýmý düzenlemesi yaptýk, 2016-2020 yýllarýna ait gelir vergisi, kurumlar vergisi, gelir, kurumlar, stopaj ve kdv vergileri için matrah artýrýmý yapýlabilecek
Yer Ýmleri