Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýcisleri bakanlýðý genelgesi :
https://www.icisleri.gov.tr/81-il-va...esi-gonderildi
Nargile salonlarý hariç kapalý heryer açýlýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýçiþleri bakanlýðý : Kovid-19 tedbirleri kapsamýnda faaliyetlerine ara veren tüm iþ yerleri ile sinemalar 1 Temmuz'dan itibaren tekrar açýlacak.
Ýçiþleri bakanlýðý : Tüm iþ yerleri 1 Temmuz'dan itibaren, ruhsatlarýndaki faaliyet konusuna göre belirlenmiþ açýlýþ-kapanýþ saatleri arasýnda hizmet verebilecek.
Ýçiþleri bakanlýðý : Yeme-içme yerlerinin açýk/kapalý alanlarýnda ayný anda bulunabilecek kiþi sayýsý 1 Temmuz'dan itibaren kýsýtlanmayacak.
Ýçiþleri bakanlýðý : Nikah/düðün merasimlerinde, kapalý yerler için uygulanan Kovid-19 önlemleri dýþýnda, katýlýmcý sýnýrlamasýna gidilmeyecek, yiyecek içecek ikramý yapýlabilecek.
Ýçiþleri bakanlýðý : Konser, festival, gençlik kampý gibi etkinliklere, belirlenen esaslara uyulmasý kaydýyla 1 Temmuz'dan itibaren izin verilecek.
Ýçiþleri bakanlýðý : Kahvehane, kýraathane gibi iþ yerlerinde oyun oynatýlmasýna dair kýsýtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.
Ýçiþleri bakanlýðý : Park, bahçe, kamp, piknik/mesire alaný gibi yerlerde Kovid-19'la mücadele kapsamýnda uygulanan kýsýtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren kaldýrýlacak.
Ýçiþleri bakanlýðý : Faaliyet konusu "nargile salonu/kafesi" olan iþ yerlerinin faaliyetlerine verilen ara yeni karar alýnýncaya kadar devam edecek, hiçbir iþ yerinde nargile servisi yapýlamayacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Vaka sayýsý 5000’in altýna indi
![]()
Bizimkiler’in Cemil’i Uðurtan Sayýner vefat etmiþ, Allah rahmet eylesin ..
![]()
Söke söke alýrlar ancak mevcut yetkilerle bir cb bu firmalara, ortaklarýna, mal varlýklarýna, bu projelere imza atan herkese isterse neler yapabilir bi hayal etsinler ona göre karar versinler. Herþey bir kararnamenin yazýlmasýna bakar.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...tiyor-6508933/
O nedenle bu yetkilerle cb lýðý muhalefetin eline geçmemesi için herþey yapýlýr diye düþünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Bugün ,Vizesiz gidilen ülkeleri araþtýrýrken, dikkatimi çekti.. Türkiye,Kolombiya vatandaþlarýndan vize istemiyormuþ..
Aklima takýldý,acaba niye.??..
Günaydýn iyi haftalar
Yer Ýmleri