Saðlýk bakaný : 1,5 milyonu 2. Doz olmak üzere toplamda 8 milyon doz aþýya ulaþtýk .
Saðlýk Bakaný : Aþý ile ilgili tercihimizin ne kadar doðru olduðu aþýya gelen taleplerden anlaþýlýyor
Saðlýk bakaný : 1,5 milyonu 2. Doz olmak üzere toplamda 8 milyon doz aþýya ulaþtýk .
Saðlýk Bakaný : Aþý ile ilgili tercihimizin ne kadar doðru olduðu aþýya gelen taleplerden anlaþýlýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný : Aþý tedariðinde her an aksaklýk yaþanabilir , bunun icin kendi aþýmýza sahip olmamýz gerekiyor . Aþý ile ilgili herhangi bir tedarik ve planlama sorunumuz y
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný : Ýlk doz asiyi olduktan sonra 42 gün kendimizi iyi korumalýyýz
Saðlýk Bakaný : Bazý illerimizde normalleþme geç olacak
Saðlýk Bakaný : illerimiz haftalýk ortalamasýna göre düþük , orta , yüksek ve çok yüksek olarak sýnýflandýrýlacak . Bu konuda Bilim kurulunun çalýþmasý hazýr ve kabineye sunulacak , kabine sonrasý hangi iþ kollarýnýn hangi illerde açýlacaðý kabine toplantýsý sonrasý belli olacak
Saðlýk Bakaný : Biz aþýyý diðer ülkeler arasýndan en düþüðe alan ülkeyiz , bu iddiamýn arkasýndayým
Saðlýk Bakaný : (CHP liderinin iddiasý ) : Aþý savaþýmýn yapýldýðý bir dönemdeyiz , böyle bir dönemde üretici firma bedelsiz aþý verir mi ? Bu akýlla açýklanamaz
Saðlýk Bakaný : Üretici Firmanýn bize yazýlý cevabýný okuyorum , siz bizden teminat istemiþtiniz biz teminatý saðlayamamýþtýk , bu nakit akýþ yönetimini saðlamak icin biz distribütörümüz olan firmaya bedelsiz olarak bu asiyi verdik ama biz sizden ücretini olduðu gibi aldýk
Koca: "(Çin aþýsý) Altýný çiziyorum, hiçbir þekilde aracý firmaya zerre kadar bir kuruþ ilave verilmemiþtir."
Koca : Bizim vatandaþýmýza veremeyeceðimiz hiç bir hesabýmýz yoktur
Yer Ýmleri