Ülke tek kiþide
Bir konuda tartýþýyorum birileriyle
3 farklý nikle ayný cevap geldi.
Ve bak bak hepimiz ayný düþünmüþüz dediler.
Kopyalayýp yapýþtýrýyorlar.
Sorgulama yok.
Zorlanýnca baþka bir adým zorlanýnca baþka bir adým bu böyle devam ediyor.
Örnek eðitim.
yani CUMHURÝYET yýkýlana kadar uðraþacaklar.
Andýmzý,T.C,Ne MUTLU TÜRKÜM Diyene,ATATÜRK
Tek diyeceðim trilyonlarca saydýrma en çokta MÝLLÝYETÇÝ geçinenler'e orada o kararýn altýnda yada yanýnda duranlara.
Haram zýkkým olsun verdiðim oylar Bahçeli
Konuþmakla baðýrmakla olmaz bu iþle tavrýn net olmalý.
Bu durumda onlarla birliksin.
TÜRK MÝLLETÝ UYAN
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Deðerli Konut Vergisinin yüzde 90.5'i Ýstanbul'dan
15 Ocak 2021 tarihinde, 31365 sayýlý Resmi Gazete'de yayýmlanarak yürürlüðe giren Deðerli Konut Vergisi kapsamýnda, ülke genelinde, toplam 9 milyon 569 bin TL tahsilat yapýldý. Bunun yüzde 90.5'i, Ýstanbul'dan elde edildi.
Ýstanbul Ýstatistik Ofisi
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
EPDK Baþkaný Mustafa Yýlmaz: "Tüketicilerimizi, sektörümüzün sürdürülebilir ve rekabetçi yapýsýný korumak için akaryakýtta tavan fiyat kararý aldýk"
EPDK Baþkaný Yýlmaz: "Akaryakýt fiyatlarýnda 17-20 kuruþ indirim olacak, kimse tavan fiyattan bir kuruþ pahalý satamayacak"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri