Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bu banka bana yllýk yüksek aidat çýkartmýþtý,iptal edin dedim etmediler bende hesabý kapattým,kapatalý 3 sene oldu,peþinden zamanlan aradýlar,bende fýrçayý bastým,dedikleri þu müþteri temsilcisini ikna edememiþsiniz...Aynisini garanti yapmýþtý onuda þutladým,üstelik aidat yok diye emekli maaþýmý buraya taþýmýþtým,benimlen sonra dalga geçtiler öyle birþey yok diye,Yapý kredi en büyük kazýðý attý bana 10 senedir kapýsýna uðramýyorum,mahkemeye verdim fazlasýylan aldým,yani bütün bankalar hep üçkaðýt peþinde,sadece iþbankasýylan çalýþýyorum döðüþ kavga ederek,nede olsa Ata bankasý.
Çiftlik Bank'ýn kurucusu Tosuncuk lakaplý Mehmet Aydýn'ýn aðabeyi Fatih Aydýn, Uruguay'da gözaltýna alýndý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD baþkaný : Afganistan’daki misyonumuz 31 Aðustos’ta bitiyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kulüpler birliði ortak açýklamasý :
![]()
Yer Ýmleri