Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Erdoðan: "Ankara-Niðde Otoyolu'nda sürücülerimiz artýk otomobilleri ile yüzde 20, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve týrlarýyla yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek."
Erdoðan: "Karayollarý Genel Müdürlüðümüzün iþletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçiþler cuma gece yarýsý baþlayacaktýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "Pazartesi günkü yarým günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaþlarýmýz fiilen 16 Temmuz Cuma akþamýndan 26 Temmuz Pazartesi sabahýna kadar tatile kavuþmuþ oluyor."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Epeydir gaz bulunmuyor....merak içindeyiz...
En azýndan bi müjde felan...
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
TRT haber kanalýna bazen göz atýyorum ekonomi olarak,çoðu ben profum diyor ama içi kof araþtýrdýðýmda,bu kadarda olmaz dedirtiyor insaný,bakalým bu algýylan nereye kadar gidecek,zaten çoðu ülkeden kaçacak iktidar deðiþiminde,zamanýnda Muarrem Ýnce TRT'yi daðýtacaðým demiþti CHP önünde TRT çalýþanlarý eylem yapmýþtý,madem çok korkuyorsunuz neden devamlý hata yapýyorsunuz ?,gerçi Ýncede kof çýktý.
Yer Ýmleri