Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Hakkari'de polis memurunun silahla vurduðu Emniyet Müdür Yardýmcýsý Hasan Cevher, þehit oldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD'de TÜFE haziranda aylýk yüzde 0,9 arttý (Beklenti: % +0,5 Önceki: % +0,6)
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1929 krizi düþündürüyor beni,2008 konut piyasasýndan kaynaklandýydý morkýç yüzünden,doymuþ zengine altarnetif olarak yoksul kesime yönelme olmuþtu ve paralar ödenmedi kurban olarak yahudi bankasý çökertildi,baktýlar zincir devam ediyor devletleþmeye geçildi,piyasalara para pompalandý bu pompanýn suyundan bizde içtik,suyu iyi kullanamadýk þimdi çöküþ yaþýyoruz,utanmadanda sýcak para bolluðunda dolar 1 tl bile dedik,bunun faturasýný çok aðýr ödüyoruz.Þimdiki sorun pandemi,bakalým bunun sonucu ileride insanlara nasýl yansýyacak.Biz ise saldým çayýra mevlam kayýra,herþey hasýraltý,ses çýkardýnmý korku imparatorluðu devrede,ama korkunun ecele faydasý yoktur.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Þamarlasýnlar.
Karton'larý gömdüðümden.
Egeen toplama ya çalýþacaðým.YTD
1170 ilk destek
Sonra aþþaðýda 1000 ve 800 TL ler var.
Gelirmi bilinmez lakin borsa ve TÜRKÝYE faktörleri var.
YTD.
10 yýl Karton taþýmýz biri olarak ve 25 TL anca temettü verdi bu sürede karton.
Egeen de beklentim 1800/2800 TL arasý temettü.
Arada al satlar hariç.
Geçen buzdolabý ve çamaþýrmakinasý aldý.Egeen YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri