Tcmbara politikasý kurulu (kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranýnýn yüzde 19 düzeyinde sabit tutulmasýna karar vermiþtir.-tcmb
Tcmbara politikasý kurulu (kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranýnýn yüzde 19 düzeyinde sabit tutulmasýna karar vermiþtir.-tcmb
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçenlerde buzdolabý arýza yapýp ,motor (komprasör) yanmýþ 1300.00 tl denince uzmaný oluverdim bu iþin. Google sað olsun
Motor þoklamayý öðrendim. Buzdolaplarýnda ýsýtýcýda varmýþ. Hem de iki tane.Bozulur ise de froze yapmýyor buda kelebex in yazdýðý durum sanýrým. Þu videoyu bir izleyin, artýk tamirci sokmazsýnýz eve
https://www.youtube.com/watch?v=gtu8xwV83qI
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri