Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yarýn bayrammýþ,acaba ne bayramý bu ?,galiba asker kafasý kesme bayramý gibi,27 mayýsý yasaklayan zihniyet þimdi deðiþik versiyonlu bayram icat etmiþ !!!...Acaba bu ülkeyi Fetoþa emanet eden kimdi ?,Muhalefetin darbe komisyonu kurulsun mecliste diye önerge verdi neden ret edildi ?...Ülkeyi idare edenler Fetoþa hizmet edip valla biz kandýrýldýk,aldatýldýk diye hiç kimse yargýlanmadý,yargýlanan sadece geçim derdinde olup itelenmiþ garibanlar oldu,üstelik darbe bize Allahýn lütufu bile denildi,üstüne üstlük biz ne aldatan nede aldanan olduk denildi vs,vs,Resmen beynimizin devreleri yandý,üstelik darbede meydanlara çýkýp gazi olanlara paralarýda ödenmedi !!!,Darbeyi önleyen Atatürkçü subaylarda görevden alýndý emekliye sevk edildi...Neyse asabým bozuluyor.
Saðlýk Bakaný : Vaka sayýlarýmýzda belirgin bir artýþ var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný: Sinovac aþýsý olanlar 4 hafta iken , Biotech aþýsý olanlarýn 2. Doz aþý olma süresi 3 haftaya çekiyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri