“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
4 büyük kulüp baþkaný HaberTürk canlý yayýnýnda ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
5 yýl önce bu saatlerde hain darbe giriþimi baþlamýþtý Ýstanbul’da köprü kapatýlmýþ bir çok yere asker ilerliyordu .. O gece hainler tarafýndan þehit edilen herkese Allahtan rahmet diliyorum . Ömer Halisdemir gibi canýný bir an düþünmeyen kahramanlarý þükranla anýyorum .
Keþke yýllardýr bu feto denen yapýlanmanýn ne denli kötü olduðunu ne denli tehlikeli olduðunu söylenirken devlet büyükleri bu söylemleri dikkate alýp gereðini yapsaydý da bu darbe giriþimi yaþanmasaydý insanlarýmýz þehir olmasaydý ..
Tekrardan bir kez daha böyle kötü bir gün yaþamamamýz dileðiyle ..
Rize’de saðnak yaðýþ sonrasý yaþanan sel ve heyelanda Muradiye’de 2 , Guneysu’da 1 kiþi kayboldu
Sayýn Narin, dediðinizi yaptýk, 1 gün kadar fiþi çektik ama iþe yaramadý. Son gelen servisin dediðine göre aþaðýda resmini gönderdiðim borunun içi týkanmýþ ve yedek parçalarý da yokmuþ. Bu borunun dýþý da buz tutmuþ durumda.
Bugün bi ustayla konuþtum, dediðine göre gaz fazla olunca bu þekilde bi sonuç ortaya çýkýyormuþ, yarýn usta gelip gazýn fazlasýný alacak.
Ýþin ilginç tarafý sondan üçüncü gelen servis de gazý fazla demiþti ve gazýný biraz boþaltmýþtý, sorun geçmeyince sondan ikinci gelen servis bunun gazý çok alýnmýþ dedi ve tekrar gaz bastý. Üçüncü gelen servis de bu boru týkanmýþ ve yedek parçalarý yok dedi. Þaþýrdýk kaldýk maalesef.
Resimlerdeki dýþý beyaz olan boru tümden buzla kaplý.![]()
Buzdolabý gövdesindeki köpükler su almýþtýr köpükler ölmüþtür. O yüzden kanallarý kapanmýþtýr. Buzlanma yapar ne yaparsan yap düzen tutmaz. O Köpükler deðiþmez buzdolabý mefta olmuþtur. Bir iki hafta fiþten çek iyice kurusun 1-2 ay kullanýrsýnýz. Tekrardan ayný iþlemlerle kullanýlabilir. Fakat dolap ölmüþtür.
Yenisini almak daha mantýklý. Servislere bý dolap parasý daha vermeyin
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri