Alevlerin yaklaþýk 1 kilometre kadar yaklaþtýðý Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor / CnnTurk
Alevlerin yaklaþýk 1 kilometre kadar yaklaþtýðý Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor / CnnTurk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Muðla'nýn Marmaris ilçesinde çýkan yangýn yerleþim yerlerini tehdit ederken, yangýn bölgesine yakýn yerlerdeki otel ve evler tahliye ediliyor. / Ýha - SonDakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
aracýmda uzaktan kumandalý anahtarýz anahtarlýða takýlan kýsmý kýrýldý.bir kaç kez yapýþtýrdým,tutmuyor..
deðiþtireyim dedim ankara daki yetkili satýcýlardan birine sorudm..
el cevap.. ELDE YOK, SÝPARÝÞ VERECEÐÝZ,FÝYATIDA 3000 TL
OHANNESSS....
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
bu ülkede orman bakaný varmý ?
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Þimdiye kadar yanan Ormanlar ve Sebep olanlar bulundu mu,Davasý-Cezasý ne oldu.?.
Bilen duyan varmý.?
Manavgatta ,4 Yerde birden ayný anda çýkan/çýkartýlan yangýn da bir Proje deðilse,Ben de býyýklarýmý keserim..
Yangýn için (sahte ) gözyaþý döken,Kenardan izleyen o malum zümre,Þimdi Purda þekerli þerbet eþliðinde, ellerini oðuþturmaya baþlamýþtýr bile..
AFAD: Antalya Manavgat'taki orman yangýnýnda 3 vatandaþýmýz hayatýný kaybetmiþ, 1’Ý aðýr olmak üzere 138 vatandaþýmýz etkilenmiþtir. Yangýndan etkilenen 58 vatandaþýmýzýn tedavileri devam etmektedir.
Yer Ýmleri