Kar-Adam TSGYO hariç![]()
Kar-Adam TSGYO hariç![]()
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : WYATT EARP; 30-07-2021 saat: 16:10.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Hisseler bölümüne alfabetik sýralama yapsanýz olmazmý,bazen hisselere zor ulaþýyorum,tamam guruplandýrma iyi,ama alfabetik sýralamada iyi hisseleri koay bulmak için,zaten buraya üye olmamýn sebebi borsa içindi borsa fanatiði olduðumdan !!!
Ýstanbul Valiliði: "30 Temmuz-31 Aðustos tarihleri arasýnda ormanlara girmek, orman çevresinde ve içinde mola vermek, orman alanlarýnda piknik yapmak yasaklanmýþtýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: "28-30 Temmuz'da 71 orman yangýný ne yazýk ki çýkmýþ vaziyette, 57'si kontrol altýna alýndý, 14 orman yangýnýný kontrol altýna alýnma çalýþmasý devam ediyor."
Erdoðan: "(Yangýnla mücadele) Az önce yaptýðýmýz görüþmeler neticesinde Azerbaycan da bir amfibi uçaðýný gönderecek."
Erdoðan: "Ýnsansýz hava araçlarýmýzla bölgelerin durumunu sürekli inceliyoruz."
Erdoðan: "(Yangýnla mücadele) Bugün itibarýyla uçak sayýmýz 5-6'ya çýkmýþ vaziyette. Bu uçaklardan Rusya'dan ve Ukrayna'dan aldýðýmýz uçaklar var."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adam,Çýkmýþ canlý yayýnda diyor ki;Türk Hava Kurumun elinde yangýn söndürme uçaðý yok..!.
Pekii,Hangarda beklettiðiniz uçaklarý Kuluçkaya mý yatýrdýnýz.??.
Yer Ýmleri