Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Erdoðan: Orman yangýnlarýyla mücadelemizi 45 helikopter, 6 uçak, binlerce araç ve personelimizle kararlý ve hýzlý bir þekilde sürdürüyoruz. Yangýndan etkilenen hiçbir vatandaþýmýzý maðdur etmeyeceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Konya'da bir eve düzenlenen silahlý saldýrýda 6 kiþi yaþamýný yitirdi. Evin de ateþe verildiði öðrenildi / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
2019 Aðustos ayýnda Ýzmir Karabaðlar'da çýkan orman yangýný sonrasý yapýlmýþ uzun bir söyleþi.
"Politikacýlar ve sivil toplum kuruluþlarýnýn enerjilerini "yangýn sonrasý aðaçlandýrma seferberliði" gibi ekolojik olarak hatalý projeler yerine, yangýn alanlarýnýn restorasyonu sýrasýnda bu alanlara sahip çýkmaya yönlendirmeleri daha iyi olacaktýr."
https://www.gazeteduvar.com.tr/gunde...elaket-getirir
Hangarda çürümeye terk edilmiþ,kayum ise kendi havasýnda düðün dernek geziyor,yalakalar trolleri muhaliflerin üstüne salýyor,bana göre Osmanlýca tez kelleleri vurulmasý lazým,Osmanlýda olsaydý kelleleri vurulup kazýk baþýna kelleleri geçirildi,ne yazýkki cumuriyetimiz bunlara bol geliyor içi boþaltýldýðý için,bakalým bu düzen nereye kadar gidecek,zaten herþey aleyhlerine çalýþýyor,yazýk.
Yer Ýmleri