Milli eðitim bakaný Ziya Selçuk görevinden istifa etti , yerine bakan yardýmcýsý Mahmut Özer atandý / Resmî Gazete
![]()
Milli eðitim bakaný Ziya Selçuk görevinden istifa etti , yerine bakan yardýmcýsý Mahmut Özer atandý / Resmî Gazete
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Manisa'nýn Soma ilçesinde TIR'ýn otobüse çarpmasý sonucu ilk belirlemelere göre 9 kiþi öldü, 30 kiþi yaralandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Resmi Gazete'de yayýmlanan Cumhurbaþkanlýðý atama kararýna göre, TÜÝK Baþkan yardýmcýlýklarýna; Umut Serhat Ýdman, Abdullah Yüksel ve Nurettin Kaya getirildi.
Ziya Selçuk : Millî Eðitim Bakanlýðý görevim bugün itibarýyla nihayetlenmiþtir. Bana ülkemin çocuklarý için çalýþma imkâný saðlayan Cumhurbaþkanýmýz Sn. Recep Tayyip Erdoðan’a þükranlarýmý sunuyorum.
Milletimize, eðitim ailemize, birlikte görev yaptýðým Bakan arkadaþlarýma teþekkür ediyorum. Görev yaptýðým süre boyunca birlikte çok kýymetli çalýþmalara imza attýðýmýz deðerli çalýþma arkadaþým Bakanýmýz Sayýn Mahmut Özer Bey’e ve göreve yeni baþlayan Bakan Yardýmcýlarýmýza baþarýlar diliyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
Bugünde yanýyoruz.
Bende basit bir mantýk yapayým akp oy vermiyenlermi yanýyor?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri