2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarý'nda kadýnlar boksta 69 kiloda milli sporcumuz Busenaz Sürmeneli, finalde Çinli Hong Gu'yu maðlup ederek altýn madalya kazandý.
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarý'nda kadýnlar boksta 69 kiloda milli sporcumuz Busenaz Sürmeneli, finalde Çinli Hong Gu'yu maðlup ederek altýn madalya kazandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Birþey desen seni mahkemeye veriyor,tele1 oturumunda en son uyuma durumuna tedavilik vaka dedi diye kanala ceza kesmiþler,zaten muhalif kanallara devamlý ceza kesiliyor,ama yalama iktidar destekçileri göðe yükseltiliyor,neyse yine asabým bozuluyor 19 senedir bu iþkenceyi çekiyoruz,devamlý Atatürkçülerlen,Cumhuriyetçilerlen didiþiyorlar![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Milli Savunma Bakanlýðý : Isparta Valiliðinin talebi üzerine Çandýr bölgesindeki yangýn söndürme çalýþmalarýna destek için Dað Komando Okulu ve Eðitim Merkezi Komutanlýðýmýzdan daðcýlýk konusunda eðitimli ve teçhizatlý personel görevlendirilmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri