Merkezin faiz günleri borsada kurtlar gibi pusuya yatmak güzel oluyor![]()
Saðlýk bakani : En net ve yüksek sesle ifade etmek isterim ki tüm okullarýmýz zamanýnda açýlacak. Yüz yüze eðtiimden vazgeçmemiz kesinlikle mümkün deðildir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný Koca: (Yüz yüze eðitime geçiþ) Bu süre zarfýnda çok önemli bir iþimiz var. O da aþý olmamýþ öðretmen ve öðretim üyesi kalmayacak tedbirleri hayata geçirmek.
Saðlýk Bakaný Koca: Özellikle öðrenci velileri ya aþýlarýný tamamlayacaklar ya da hastalýk taþýmadýklarýný düzenli olarak kontrol ettirmek zorunda olacaklar. Bunun detaylarýný ilan edeceðiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný Koca: Toplumsal baðýþýklýðý elde etmiþ deðiliz. En az iki doz aþý olmadan baðýþýklýk elde edilemiyor. En az iki doz aþý olmamýþ kimse kendisini aþý olmuþ zannetmemeli.
Saðlýk Bakaný Koca: En yüksek koruma seviyesi 3 doz inaktif aþý olan vatandaþlarýmýzda. Buna en yakýn koruma seviyesi ise iki doz inaktif aþý olup 3. doz mRNA aþýsý olan vatandaþlarýmýzda.
Erdoðan : Sosyal medyaya yönelik bir çalýþma yapýlmasý gerekiyor
Erdoðan: Baþta Rusya, Azerbaycan, Ýran, AB'den Ýspanya bize destek verdiler. Süreç içerisinde onlarca ülkeden destek geldi. Ukrayna, sað olsun desteðini verdi. Üç uçak ve dört helikopter gönderdiler
Erdoðan: (CHP'ye) Türk Hava Kurumu'nu çalýþamaz hale getiren sizsiniz. Uçaklarýn bakýmýný yaptýrmayan, kurumun eski yöneticileridir
Yer Ýmleri