Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan, 11 Aðustos Çarþamba akþamý saat 21.00’de, Kanal D ve CNN TÜRK ortak yayýnýna konuk olacak-Milliyet
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakanlýðý'ndan yapýlan yazýlý açýklamada, Koronavirüs Bilim Kurulunun saat 16.30'da video konferans yöntemiyle toplanacaðý bildirildi.
Açýklamada, Bakan Koca'nýn, toplantýnýn ardýndan saat 18.00'da basýn açýklamasý yapacaðý kaydedildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2003 den bugüne kadar 150 bin maden arama ruhsatý verilmiþ!!!
Sýrf yabancý þirketlerin ülkemizde sahip olduðu maden alaný 200 bin kilometrekareyi aþmýþ! Yani ülkemiz topraklarýnýn dörtte biri!
Maden arama ruhsatý verilen yerlerde yangýn çýkmasý tesadüf mü acaba?
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...rmani-6586356/
“Ey kahraman Türk kadýný! Sen yerde sürünmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layýksýn”
Mustafa Kemal ATATÜRK
günaydýn arkadaþlar
kerevitaþ gida'nin 2021 yili 6 aylik konsolide net kari 43.888.146 tl (2020/6 aylik: 29.519.021 tl)
enerjisa'nin 2021 yili 6 aylik konsolide net kari 969.650.000 tl (2020/6 aylik: 708.314.000 tl)
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri