Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bu hisseden alacaðýmý aldým,2 tl olan hisse 4 üstüne çýktý,ÝDGYO buda 1.80'den 5 üstüne atmýþtý ve bedelliye gitmiþtiþu sýralar taban gidiyor 2.95,her ikisinden %50 ortalama kar elde ettik,zaten fazlasý bana haram,beklesek tarihi rekoru kýrarýz,ama risk almayada deðmez böyle iyi...Zarar ise oda kardan zarar KENT ve KLNMA kaldý bende,ufak tefek diðerlerindede var ama önemli deðil,bu zamana kadar borsa hayatýmda ortalama %1500 kaldýrmýþým,ama altýn karþýsýnda dökülmüþüm,4-8 tl arasýnda aldýklarýmý 40 cývarýnda okutmuþum ve þimdi 500 cývarý,benim arkadaþ 30 senedir altýn alýrdý tek gr satmýþ deðil 5 kg vardýr,ne yapacan diyorum gömücem diyor.borsaya girmesem altýnda kalsam iyiymiþ.
Ne yazýkki öyle,eski kadim.antik insanlar doðanýn hareketine göre hareket ederlerdi,deðiþik bir mimari tarzlarý vardý saðlamcýydýlar en iyi mimar Mýsýrlý Ýmhotepti,tabiki bundan öncekilerde iyiydi,çünkü gelenek görenekten geliyordu,demekki Mýsýr bizim ülke olsaydý þu anda Nil nehrinin altýnda olurduk,üstelik beceriksizliðimizden, acizliðimizden herþeyi Allaha havale ediyoruz![]()
Geçmiþ olsun,biz zaten doðu karadeniz olarak alýþtýk,dedelerimiz bizde uyanýkmýþ deniz ve düz yerlere yerleþmemiþler deniz dere kenarlarýndan uzak kalmýþlar hafif meyilli yerleri seçmiþler deniz,dere alýr diye ve onlara çok þey borçluyuz,tabiki afetin önüne geçmekte zor gidersin deniz,dere kenarýna dalgaya sele kapýlýrsýn,tedbirli olursan birþey olmaz.Doðanýn þakasý olmaz en önemli olan budur doðanýn dengesini bozarsan oda seni bozar.
AFAD: "Yaþanan sel nedeniyle Kastamonu'da 36, Sinop'ta 7 ve Bartýn'da 1 vatandaþýmýz hayatýný kaybetmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ercan, “Geldiler, önce Türkiye'nin köy, bucak, ilçe, il düzenini, ta 10 bin yýldýr, doðayla barýþýk, doða ile sorunlarý yerinde çözen köyleri bozdular.
Büyük Þehir düzeni kurup Araplarýn merkezden yönetilen mahalle düzenine çevirerek yönetimsiz býraktýlar. Bre yeteneksizler? Afet sizsiniz!” dedi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...di-468607h.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Eski Tavþanlý'yý iki dere arasýna ve yüksek yerlere kurmuþlar, þimdi o iki derenin üstü kapatýlýp kanala alýndý, korkunç olmasa bile artýk selimiz var.
Son düzenleme : reha kaya; 14-08-2021 saat: 15:00.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri