Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Saðlýk bakani : Bazý ülkelere giriþte sadece belirli aþý türleri kabul edilmektedir. Ýlgili ülke düzenlemelerine uymak üzere 2 doz mRNA aþýsý olmayý talep eden kiþiler için özel bir düzenleme yapýlmýþtýr. Özel seyahat için talep edilmesi dýþýnda ek bir aþý gerekliliði yoktur.
Saðlýk bakani : Bugün itibariyle 2 doz mRNA aþýsý ya da 3 doz inaktif aþý olmuþ kimsenin ek bir doz aþý olmasýný gerektiren bir durum söz konusu deðildir. Böyle bir týbbi gereklilik de kesinlikle yoktur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Önümüzdeki dönemde yeþil ekonominin gerisinde kalmamak için gerekli ilave tedbirleri hayata geçireceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "Ekosistemi tahrip eden her adýmýn sonu felakettir. Bunun için vahþi büyüme yerine her alanda merhametli büyüme prensibini gözetmemiz gerektiðine inanýyorum" -AA
Cumhurbaþkaný Erdoðan: Uluslararasý yatýrýmcýlarýn Türk piyasalarýna yönelik ilgilerinin arttýðýna þahit oluyoruz
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baþkaný Devlet Bahçeli, "Taliban ile görüþmek dahil her seçenek dikkate alýnmalýdýr"
Bahçeli : Milliyetçi Hareket Partisi’nin Afganistan politikasýnýn temel parametrelerini, dikkate alýnmasýný arzu ettiði bariz beklentilerini þu ana baþlýklarla ifade etmek mümkündür:
Türkiye’nin Afganistan’daki varlýðý meþrudur, dostanedir, barýþçýdýr, bu ülkenin istikrar ve güvenliðine destek mahiyetlidir.
Bu nedenle askeri unsurlarýmýzýn Afganistan’ý terki düþünülemeyecektir.
Türkiye ile Afganistan’ýn yüz yýllýk tarihi, kültürel ve inanç baðlarý Kabil’deki mevcudiyetimizin mazereti ve mesnedidir.
Afganistan’a yüz çevirmek, tarihin ve coðrafyanýn gerçekleriyle terstir.
Afganistan’daki yeni yönetimle düzensiz göçün önlenmesi hususunda muhakkak surette anlaþma, temas ve fikir birliði temin edilmesi þarttýr.
Taliban’la görüþmek dahil her seçenek dikkate alýnmalýdýr.
Sýcak çatýþma ortamýnýn Afganistan’a bir yarar saðlamayacaðý, bu itibarla Taliban’ýn bütün Afganlarý ülkelerinde yaþamaya teþvik ederek kucaklayýcý bir politika izlemesi elzemdir.
Yer Ýmleri