Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Fitch/gamble: Türkiye'nin notunda gelecek 12-24 ayda deðiþim beklenmez
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fitch/gamble: Fed'den 2023 yýlýna kadar faiz artýrýmý beklemiyoruz, sonrasýnda da adýmlar kademeli bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fitch Kýdemli Direktörü Paul Gamble, Foreks'in sorularýný yanýtladý:
- Türkiye'nin SDR payý brüt rezerv ve dýþ finansman ihtiyacý deðerlendirildiðinde düþük ölçekli
- Küresel piyasalarda bozulma Türkiye'nin fonlama maliyetlerini ve/veya fonlamaya eriþimi etkileyebilir
Fitch Kýdemli Direktörü Paul Gamble, Foreks'in sorularýný yanýtladý:
- Türkiye'nin büyümeyi saðlama sorunu yok
- Türkiye için zorluk büyüme patikasýný daha sürdürülebilir hale getirmek
Yer Ýmleri