Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
TÜRKÝYE-ÝSVEÇ Kadýnlar voleybol maçý 17.30 baþlayacak. Baþarýlar.
Zaten son günlerde iktidar idareyi iyice kaybattiðinden saldýrýlara göz yumacaða benziyor, zat bu daha baþlangýç bile demiþti,yani eylülden sonra hem ekonomik,hemde idare yönünde sýkýntýlý geçecek döneme giriyoruz,muhaliflere baský dahada artacaða benziyor,çünkü bu iþin ucunda yargýlanmak var,yargýlanmamak için her türlü yola baþ vuracaklar,tabiki nafile çaba,duyumlara göre ordunun içi ve savcýlarýn içinde kazan kaynýyor,zaten göz daðý için 90 yaþýna gelmiþ generalleri 28 þubat bahanesiylen tutukladýlar,iþin içinde dedikodulara göre fetoþ ile görüþmede varmýþ,iktidarda erime hýzlan devam ediyor,yani denize düþen yýlana sarýlýr misali gibi hareket ediyorlar...bakalým bu iþin sonu neye varacak !!!
Adý üstünde Dereli,bu kazamýzýn yerleþim alaný direkt derenin içinde,derenin üst noktasýnda büyükçe bir hes mevcut,ani yaðýþa ve heyelanlara müsait bir yer,yýllarca bildiðim kadarýylan sellerin sayýsýný unuttum bölgesel olarak.Japonlar SEKA'yý yaparken sele karþý 15-20 metre boyunda derenin üst noktasýna set çekmiþler,çekmeselerdi,fabrika ve yerleþim alanlarý sular altýnda kalýrdý,þu an zaten fabrika yok peþkeþ çekildi,yerine toki,araþtýrma hastanesi ve stad yapýldý,bunlarý koruyacak olanda bu set,Japonlar akýllý insanlar afet konusunda,ama ne yazýkki büyük sellerde bile üst nokta korunsa bile derenin denize birleþtiði yerler ufakta olsa sele maruz kalýyor.
Bir Derelide burada var, yerleþim filan deðil sadece kaplýca, dereyi görseniz ne seli yahu dersiniz, emme kamyonu yerinden oynatacak sel gelir.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kap : Fenerbahçe Sportif A.Þ : Kulübümüzün; 3 Temmuz Kumpasý sebebiyle uðramýþ olduðu her tür zararýn tazmini için; o dönem verdiði kararlarla bu zararýn oluþmasýna sebebiyet veren Türkiye Futbol Federasyonu'na karþý bu sürecin ilk adýmý olarak fazlaya dair haklarýmýz saklý tutularak yaklaþýk 250 Milyon Türk Lirasý karþýlýðý tutarýnda tazminat davasýný açtýðýmýzý tüm kamuoyuna bildiririz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri