Bist 30-50 Bataklýðýndan çýkamýyorum ki..
E,Geçmiþte Batan,Tahtasý kapanan þirketlerden dolayý,içimde biraz da korku var.''Sütten aðzý yanan, yoðurdu üfleyerek yer'' misali...
Günümüzde,Ticaret-Borsa anlayýþý ve uygulamalarý deðiþti de,Ben o deðiþime ayak uyduramadým maalesef...
Eskiden Parayý kazandýran kaðýtlar,Temeli ve Blançosu saðlam,aðýr olanlardý..
Þimdi ise,Her yönden hafif olanlar uçuyor,Para kazandýrýyor..
Bu tahtalarda ticaret yapmak da, cesaret ve nakit para gerektiriyor..
Umarým;Andrenalin yaþarken,Erik Dalýna basmazsýnýz...:-))
Umarim erik dalýna basmam. Son dönem bir çok halka arza katýldým. Sadece unlu ve klkim zarar ettirdi. (Klkim ortalama düþürerek kara geçtim)
param olmadýðý için 3 er 5 er bin TL'lik alým yaptýðým için tavan ya da taban fazla etkilemiyor.
Bugün Penta'da göz göre göre taban yedim. Oðluma aldýrmýþtým 42 lot sata sata 13 lot kalmýþtý. Cuma dedim pazartesi çýk kalaný. Bugün saat 10 ile 11 arasý 4 kez aradým uyumuþ bakmadý. Saat 12 de geri dönüþ yaptýðýnda çoktan taban olmuþtu. Saðlýk olsun.
Memur maaþ zammý 2022 de %12, 2023 te %14
MB eflasyon tahmini 2022 de % 8, 2023 te % 5
Kontrolü öyle kaybettilerki artýk birbirlerinden haberleri yok !!!
Çalýþma bakanýna göre enflasyon artarak gidecek, Maliye bakanýna göre düþecek...
Tahminde bulunmak yerine ZAR atarak cevap verilse tutma oraný %50, yüksek atan düþecek, düþük atan yükselecek tahmininde bulunsun, karýþýklýk heyecan katar ))))
ABD,Avrupa kapitalist emperyal ülkeler Arap baharý vs pisliði daha yapamýyor,yapamayacakta,zaten yaptýlar yapacaklarýný,çünkü Virüs baþlarýna bela oldu bizim gibi bizler gibi,onunlan oyalanýyorlar,en son Afkanistan örneði gibi,önce Rusya için desteklediði örgütler þimdi baþlarýna bela oldu,bütçeleride yara aldý,sadece sözlü olarak mýrýldanýyorlar,þu anda odak noktalarý Türkiye,Türkiyeyi mülteci deposu gibi görüyorlar,bunlarýn gücü ile iktidara gelenlerde taviz veriyorlar dosyalarý kabarýk olduðu için...Virüsün tahrifatý ileride ekonomik küresel krizlere dönüþecek ona göre önleminizi alýn,ama sonuç iyi olacak,çünkü çoðu insanlar artýk uyandý...2018 baþlangýç miladý oldu 2025 son bulur gibi bu sömürü düzeni,sevmediðimiz virüs resmen bizlere iyilik yapmýþ gibi,galiba ilahi adaletde var bunun içinde,çünkü Dünya savaþýna doðru hýzlan gidiyordu ortam 1929 krizinde olduðu gibi,ben bu yönde iyimserim deðiþim için.
Yer Ýmleri