FED/BULLARD: VALIK ALIMLARININ ÞU ANDA ÇOK DEÐERÝ YOK
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
iþin rengi belli oldu..bu iþin uçarý kaçarý kalmadý..
ben mümkün mertebe nakite geçmeye karar verdim karlý kaatlarda
FED/BULLARD: VALIK ALIMLARININ ÞU ANDA ÇOK DEÐERÝ YOK
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
iþin rengi belli oldu..bu iþin uçarý kaçarý kalmadý..
ben mümkün mertebe nakite geçmeye karar verdim karlý kaatlarda
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
aslýnda deðil bence. Siyasiler siyasi endiþelerine göre hareket ettikleri için bu tür kararlarý siyasetten baðýmsýz olarak bürokratlar almalýlar. Asýl görev bürokratlara düþer. Örneðin illerin valileri, il hýfzýsýha kurullarý vs. Nasýl kapatmada alkolden tutun birçok ürüne kadar marketlerde satýþý yasaklayan irade bu konuda da karar alabilir bence.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Ülke ne kaybettiyse siyasilerin oy kaybederiz kaygisindan kaybetti...
Þimdi için demiyorum son 50 yil için diyorum...
Tamam oy da önemli ama vatan senin oyundan daha önemli...
Oy kaygýsinýn bittigi tek zaman o iþi yapmaya mecbur kalýndigi zaman...
Viruste da ölüm sayisi gunluk 500 üzerine çikinca tedbir alýnacak, hiç bir þeyi felaketi gormeden düzeltmiyoruz...
Deprem vurur imar yasasi deðiþir..
Ormanlar yanar biter uçak almaya çýkarýz...
Sel vurur geçer dere yataklarina kemerli köprü akla gelir...
Aþý karþitlarina gelince, dünya uzerinde ilk 100 e giren universiten yok, ilk 500 de de tek tük, eðitimde, teknolojide dunyadaki yerin belli, bilime raðmen aþinýn zararlarini gorecek kadar zeka kapasiteniz varsa baþka yerlerde kullansanýz da uçuþa gecsek
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ülkenin düzelmesi için hükümetin bir daha secilemeyecegini bilerek adýmlar atmasý gerekiyor. Acý reçetesiz düzen olmaz burada...
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onlar bilmiyorlarmý,idam sephasý gibi yargýlamarýn önüne geleceðini yani aþaðý tükürsen sakal yukarýsý býyýk,çok sýkýþtýklarý belli,zaten anketlerden belli,7 haziran seçimlerindende çok kötü olacaklarýnýda bilip uzatmaya gitmeye çalýþýyorlar,ama nafile duvara toslayacaklar.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri