Suni bal ile sahte balýn farký ne? Ben bilmiyorum.
Et ürünlerinin iyi niyetle kedi ,köpek mamasý yapýlacaðýný düþünüyorum. Umarým yanýlmam![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Taliban kontrolündeki Kabil Havalimaný'na ilk uçak indi
Katar Havayollarý'na ait bir uçak, Taliban kontrolüne giren Kabil Havalimaný'nýn yeniden faaliyete girmesi için inceleme yapacak teknik ekibi Kabil'e getirdi.
Ýsmini vermeyen Katarlý bir yetkilinin AA muhabirine yaptýðý açýklamaya göre, havalimanýnýn faaliyetlerine devamýyla ilgili görüþmeler yapacak teknik ekibi taþýyan bir Katar uçaðý, Kabil'e ulaþtý.
Afganistan tarafýnýn talebi üzerine görüþmeleri gerçekleþtirmek için teknik ekibin Kabil'e gittiðini belirten Katarlý yetkili, havalimanýnýn iþletilmesi ve güvenliðiyle ilgili görüþmelerin devam ettiðini kaydetti.
Kaynak : Anadolu Ajansý
ÝÞLETME HAYALÝ SUYAMI DÜÞÜYOR YOKSA KATAR JOKERMÝ KULLANIR
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ýçiþleri Bakanlýðý göçmenlerle ilgili alýnan yeni kararlarý duyurdu: Yarýndan itibaren (2 Eylül 2021) Ankara ili mülki sýnýrlarý geçici koruma kaydýna kapatýldý. Ankara'da bulunan Suriyeliler kayýtlý olduklarý illere gönderilecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri