Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
4 Eylül Sivas Kongresi kararlarý :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaþlar
Sivas kongresi paylaþýmý yapýlýnca aklýma geldi.
Geçen ay (22.07.2021) Sivas'ta, Atatürk ve kongre merkezini gezdim.
Aþaðý yukarý 1 saat 15 dakika civarý vakit harcadým. YETMEDÝ.
17:00 kapanýyor.
Giriþ ücretsiz.
Türkiye'de, milli mücadeleyi, kurtuluþ savaþýný, Anýtkabir dahil, bu kadar güzel betimleyen bir müze görmedim.
1 saat 15 dakika yetmedi.
Bir dahaki gidiþimde, sabahtan gidip, doya doya gezmeyi planlýyorum.
Bunu da, borsacýlara not düþelim.![]()
Sayýn izmut, içinde vatan sevgisi olana o bina içerisinde dediðiniz gibi 1,5 saat yetmiyor. Bi bilseniz, o meydana oturup da önündeki tarihi yapýlarla birlikte o binayý dýþarýdan günlerce izlemek bile yetmiyor. Bu ülkenin Cumhuriyetin temelleri orada. O temeller oraya ne kadar saðlam çakýlmýþ ki bu kadar yolsuzluða, haksýzlýða ve hýrsýzlýða raðmen bu ülke dimdik ayakta. Bence her Türk çocuðunun mutlaka ama mutlaka görmesi gereken ve nesillerimizin kuvvet alacaðý yerlerden bi tanesi orasý.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri