Ýþsizlik 2021'de %12.6 olarak tahmin ediliyor.
2022 iþsizlik hedefi %12, 2023 iþsizlik hedefi %11.4, 2024 hedefi ise %10.9.
Orta vadeli olan : 2021 enflasyon beklentisi %16.2
Ýþsizlik 2021'de %12.6 olarak tahmin ediliyor.
2022 iþsizlik hedefi %12, 2023 iþsizlik hedefi %11.4, 2024 hedefi ise %10.9.
Orta vadeli olan : 2021 enflasyon beklentisi %16.2
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu forumda herþey konuþuluyor da, SPK Baþkanvekili görevden alýndý,Kimse bu konuda birþey yazmýyor..Hayret.!
Hâlbuki ,Halka arzlardan, Sermaye arttýrýmý,eksiltimi gibi birçok dosyaya onay veya red veren ekibin içinde, yer alýyordu..
Orta Vadeli Program’a göre kiþi baþý milli gelir geçen seneki 8.597 dolardan sene sonunda 9.489 dolara yükselecek.
-Kiþi baþý milli gelir tahmine göre 2023’te ancak 10 bin dolarýn üstüne çýkýp 10.703 dolara yükselecek
-2013 yýlýnda Türkiye’de kiþi baþý milli gelir 12.582 dolardý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Okullarin kapatilmasi 3-5 hafta icinde gerceklesir....
Demedi demeyin [emoji38][emoji3]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri