Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Reyizi Cumhur çýkýyor,Yunanistandan þikayet ediyor..
Hulusi Paþa çýkýyor,Yunanistandan þikayet ediyor.
Diyeceðim ki;Siz bostan korkuluðu musunuz.?
Da,Memlekette bostan da yok.!
Aþý karþýtlarýnýn düzenleyeceði mitinge Ýstanbul Valiliði izin verildiðini açýkladý. Maltepe Kaymakamlýðý tarafýndan ise, "Salgýnla mücadele çalýþmalarýný olumsuz yönde etkileyebileceði deðerlendirilerek izin verilmemiþtir." açýklamasý yapýldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
6 aydan önce aþý yaptýrmýþ olanlarýn aþýlanan kiþi sayýsýndan çýkarýlmasý gerekir, onu yapmadýn 9 ay olmuþ kiþilerin mutlaka sayýdan düþülmesi gerekir... Yapmazsan 300 milyon doz aþý gözükürken günlük 25 bin vaka 250 vefat sayýsýný yayýnlamaya devam edersin...
Ayrýca aþý üzerinden 9 ay geçmiþ kiþileri de HES kodun da aþýsýz saymak gerekir
Akp / Kurtulmuþ, "Yapýlan anketlerin tamamýnda AK Parti açýk ara birinci partidir. Yani ikinci sýrada olan CHP ile arasýnda çok büyük bir fark, büyük bir makas vardýr. Bu da milletimizin 19 yýllýk bir iktidara güvendiðinin göstergesidir".
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri