Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bakan Koca: 'MU mutasyonu iki kiþide görüldü. Bu iki kiþi de Ýstanbul’da'
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný Koca: (Sahte aþý kartý/PCR testi iddialarý) Bununla ilgili somut bir istismarýn yapýldýðý bilgisi bize gelmedi ama olursa da müeyyidenin güçlü olacaðýný ifade etmek isterim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný Koca: (Kovid-19) Þu an toplumda yüzde 90'ýn üzerinde Delta varyantý var. Mu varyantý 2 vaka var. Bu 2 vaka da Ýstanbul'da, aþýlý deðiller
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye'de Haziran döneminde iþsizlik oraný %12,0 (Önceki %10,6)
Yer Ýmleri