Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Viop30 taban ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye cds 466
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Þubat ayýndaki tahmininde yýlsonu dolar/TL için 6.20 diyen Societe Generale, güncelleme yapmýþ. Bu kez yýlsonu dolar/TL 9.30 tahmin edilmiþ!
![]()
Boþa polyannacilik yapmayin...
Kasa boþ tu, gemi su alýyordu,...
Adam deðisikligi ile hepsi ortaya çýktý...
Dolar nereye kadar yukselir? Bist nereye kadar düþer sadece atan tutturur...
Teknikmiþ temelmiþ hepsi boþ
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bist: Borsa istanbul a.þ. Olarak piyasalarýmýzýn etkin, güvenilir ve þeffaf bir ortamda iþleyiþini teminen borsamýz piyasalarýnda gerçekleþtirilen iþlemler gözetim faaliyeti kapsamýnda anlýk ve sürekli olarak izlenmekte
yatýrým kuruluþlarýmýzýn ve yatýrýmcýlarýmýzýn mevzuata uyum konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur
aksi durumda, usulsüz açýða satýþ iþlemleri baþta olmak üzere spk ve borsamýz düzenlemelerine uygun olmayan iþlemlere karþý gerekli her türlü tedbirin alýnacaðý, inceleme ve denetim faaliyetlerinin titizlikle icra edileceði kamuoyuna duyurulur
Yer Ýmleri