Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Türkiye Büyük Millet Meclisi bahçesine yýldýrým düþtü. Bir aðaç, yýldýrým düþmesi sonucu yarýldý. Olayda þans eseri yaralanan olmadý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Açikalsinlar dolara hucum edenleri %90 ý yerli yatýrimcý çikmazsa (basta hukumete yakin iþ adamlarý) ben ülkeyi terk ederim. Oðrenmiþler bir londra mezkezi, ne zaman sýkýþsak oraya bahane
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. Dünya Savasýn da 2 Yahudi Almanlara esir olmuþtur .Bunlardan biri diðerine kendilerine ne yapacaklarýný sorar. O da baslar anlatmaya
2 ihtimal var ya bizi öldürürler yada esir kampýna yollarlar.
Öldürürseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna diziliriz ya da gaz odasýnda olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasýna gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kaðýt.
Sabun yaparlarsa sorun yok kaðýt yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kaðýdý oluruz yada tuvalet kaðýdý.
Gazete kaðýdý olursak sorun yok tuvalet kaðýdý olursak iste o zaman boku yedik.
Dün burada biri býk býk ötüyordu. Bugün neden sesi çýkmýyor?
115 milyon lot ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri