Borsa mýzýka çalýyor,zaten merkez toplantýsýna göre herþeyi dizayn ediyorum ona göre pozisyon açýp,kapatýyorum nasýl olsa alýþtýk,daha doðrusu bizi alýþtýrdýlar.
Borsa mýzýka çalýyor,zaten merkez toplantýsýna göre herþeyi dizayn ediyorum ona göre pozisyon açýp,kapatýyorum nasýl olsa alýþtýk,daha doðrusu bizi alýþtýrdýlar.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Bence,Borsa'da ki düþüþ;Boop eþ baþkanýna ,yeni ödevlerini kabul ettirmek için, Önden dayak ziyafeti çekiyorlar..
Ha, Parmaðýnda bir alyans,limanda birkaç gemicigi olanlar hariç ,tabii..!!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
eþimin SAMSUNG GALAKSÝ J 8 tel.i arýzalandý.bilmem ne parçasý deðiþecekmiþ.
600 tl para istediler..
ne dersiniz
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Benzer olay benim baþýma geçen hafta geldi,eþimin,daha önce bir kez deðiþtirdiðim cep tel. ekraný tekrar çatladý bende ortalama fiyatlý yeni telefon aldým,astarý yüzünü kurtarmýyor ancak yinede parça garantisi falan veriyorlar mý diye bir sorun siz deðiþtirmeye karar vermeden önce...
Korona virüs haritasý güncellendi , il bazlý artýk iki doz aþý olanlarýn yüzdeleri gösterilecek .
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri