11-17 Eylül tarihleri arasý 100 bin kiþiye düþen vaka sayýsý
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Ticaret Bakaný Muþ’un talimatýyla 5 zincir marketteki ürünlerde fahiþ fiyat artýþý yapýlýp yapýlmadýðýnýn tespiti için ticaret müfettiþleri görevlendirildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gýda fiyatlarýnýn en uygun olduðu yerler hala bu zincir marketler. Kýsa bir süre sonra uyduruktan bi ceza keserler, sonra da bakýn nasýl hizaya getirdik deyip bi iki uygun ürün fiyatýný gösterirler. Böylece halkýn kanýný emenlere gününü göstermiþ olurlar. Bu arada aklýma geldi, Çin'e beyaz eþya gönderdikleri trenin Anadolu yakasýndan geri döndüðü haber edilince gümrük iþlemleri için döndü ama tekrar yola çýktý diyip tren þu an yolda diye belirtmiþlerdi. Aradan aylar geçti o tren ne sýnýrý geçti, ne de sýnýrý geçtiyse de geri döndü, arayýp soran da yok, koca tren nereye gitti? Velhasýl Osmanlý'da oyun bitmez.
Mi 9T cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Günaydýn...
“Ey kahraman Türk kadýný! Sen yerde sürünmeye deðil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layýksýn”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yer Ýmleri