Koca:
-Vakalarýn 4'te 1'i 0-17 yaþ arasý
-Okullar da yükseköðrenim de asla kapanmayacak
-(Turkovac) Kim hangi aþýyý tercih ederse onu kullanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pazar günü ödeme almasý gereken kreditörleri Çinli Evergrande'nin zor durumda olduðu duyurusu yapacaklarý belirtiliyor-Bloomberg TV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Olay bu mu ?
Hem Sinovac hem Pfizer - Biontech aþý vuruluyorduk.
Bide Turkovac vurulalým.
Tam karýþýk çorba gibi oldu.
Hong Kong, bizim gibi Sinovac kullanmýþ.
Üzerine Biontech vurulursak, riskli olur mu diye araþtýrýyorlar.
Birisi de, keþke araþtýrsa, çorba aþýlarda risk artýyor mu diye?
Vakalarda dünya üçüncüsüyüz, nüfusa oranla durum daha da vahim !!!
TCMB/Kavcýoðlu:
-Yüksek enflasyonun yansýmasý MB'ler tarafýndan yakýndan izlenmektedir
-Emtia fiyatlarý yüksek enflasyonda çok etkili oldu
-Nakliye maliyetlerinin artmasý ve teslimatlarýn uzamasý üretici fiyatlarýnda artýþa neden oldu
TCMB/Kavcýoðlu: Türkiye'de ÜFE'deki geliþmeler kur ve emtia fiyatlarýnýn yansýmasýný yaþadý ancak son zamanlarda baþka açýklamalara da gerek olduðu anlaþýldý
TCMB/Kavcýoðlu: Aldýðýmýz tedbirlerin finansal piyasalarýn nakit akýþýný kolaylaþtýrýp, koruduðunu gördük
TCMB/Kavcýoðlu:
-Faiz indirimi kararýyla salgýnýn ekonomik etkilerini gidermek için ilk aksiyonu aldýk
-Kredi düzenlemeleriyle ihracatçýlara imkanlar saðlandý
-Pandemi etkilerinin olumsuz etkilerini sýnýrlamak için nakit akýþýnýn iþlemeye devam etmesi çok önemliydi
TCMB/Kavcýoðlu:
-Küresel enflasyonun ivmelendiði bir süreci halen yaþýyoruz
-Küresel üretim talep artýþýna yetiþemedi
-Pandemide politika tepkileri çok güçlü oldu
Yer Ýmleri