2 milyon yatirimcý gelmiþ...
Ne zaman ögrenecekler borsayý diyordum, eðitim baþladý.
Yarýn da devam gömmeye...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 milyon yatirimcý gelmiþ...
Ne zaman ögrenecekler borsayý diyordum, eðitim baþladý.
Yarýn da devam gömmeye...
Arçelik ve Dohol dýþýnda BÝST 30’da taban olmayan hisse yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bist 30 taban oluyorsa devamý gelir, bunun örnegi çok...
En azýndan çarþamba kurultay ve kabine beklenecek..
Sn damat bey hazretleri yeni görev verilir o da þükranlarini sunarsa hareketli gunler hayýrlý olsun...
Cumhurbaþkanlýðý Finans Ofisi Baþkaný Göksel Aþan: Kýsa zamanda Cuma günü olan kur seviyesine geri döneceðini düþünüyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Moody's: Sürpriz TCMB baþkaný deðiþikliði not baskýsýný artýrýr - bloomberght.com
bloomberght.com internet sitesinde yayýnlanan habere göre; Uluslararasý kredi derecelendirme kuruluþu Moody's, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý'nda (TCMB) yaþanan görev deðiþimiyle ilgili olarak yayýmladýðý deðerlendirmesinde söz konusu sürpriz deðiþikliðin not baskýsýnýr artýracaðýný belirtti.
Kuruluþun deðerlendirmesinde, önceki TCMB Baþkaný Naci Aðbal'ýn görevinden alýnmasýyla birlikte özellikle 11,2 milyar dolarlýk net portföy akýmý baþta olmak üzere sermaye akýmlarýnýn kýsa vadede tersine dönebileceði vurgulandý.
Deðerlendirmede dolar ve altýn cinsi tutulan mevduatlarýn daha fazla yükselerek TL üzerindeki baskýyý artýrabileceði de ifade edildi.
Sözkonusu habere aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
https://www.bloomberght.com/moody-s-...rtirir-2277122
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
TCMB/Kavcýoðlu: Ekonomimiz güçlü temeller üzerinde yükselecek-Habertürk
TCMB/Kavcýoðlu: Paydaþlarla iletiþim kaynaklarýný etkin tutacaðýz-Habertürk
TCMB/Kavcýoðlu: Önümüzdeki dönemde büyük bir özveriyle, yatýrým, üretim ihracat ve istihdamý artýrýcý sürdürülebilir büyüme için gerekli koþullarýn oluþturulmasýna katký saðlayacaðýz-Habertürk
TCMB/Kavcýoðlu: Þeffaflýk ve öngörülebilirlik ilkesiyle çalýþacaðýz-Habertürk
Yer Ýmleri